Rodinný dům 217 m2

Exkluzivně nabízíme prodej rodinného řadového domu ve Šlapanicích u Brna na ul. Brněnská.

Dům je aktuálně obyvatelný, ale vyloženě se zde nabízí rekonstrukce s možností využití i půdního prostoru nad přední a zadní části domu, kdy by přibyly až 2 obyvatelné místnosti.

 

Dům

3+1 217m2

Cena

5.290.000,-Kč

Lokace

Brno-Šlapanice

Web

www.sm-building.cz

Bližší popis

Exkluzivně nabízíme prodej rodinného řadového domu ve Šlapanicích u Brna na ul. Brněnská.

Rodinný dům má uliční šířku cca 6,2m a ZP 137m2 a je členěn na dvě části. Přední část domu je přízemní a jsou zde dva pokoje o velikosti 15m2 a 13m2. Dále se uzavřenou chodbou cca 10m2 prochází kolem proskleného atria o velikosti 9,5m2 do zadní části domu. Zadní část domu je dvoupodlažní, v přízemí se nachází kuchyně o velikosti 14m2 se spíží cca 3m2, zrekonstruovaná koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC, po schodech vstupujete do obývací místnosti o velikosti 23m2. V komoře je nový plynový kotel a el. bojler na ohřev vody. Za domem je zahrádka o velikosti 80m2 se zahradním domkem na nářadí. Dům je částečně podsklepen.

Předzahrádka domu je ve vlastnictví obce. Dům je aktuálně obyvatelný, ale zasloužil by si rekonstrukci s možností využití půdního prostoru nad přední i zadní části domu. U domu není k dispozici parkování, parkovat se dá podél ulice Brněnská a v přilehlých ulicích.

Parametry

Dispozice

3+1

DISPOZICE DOMU

2

NADZEMNÍ PODLAŽÍ

ŘADOVÝ DŮM

UMÍSTĚNÍ OBJEKTU

Plocha

137 m2

PLOCHA DOMU

80 m2

POZEMEK

3 m2

SPÍŽ

Příslušenství

80 m2

ZAHRÁDKA

NE

PARKOVÁNÍ

NE

VÝTAH

Kde se nemovitost nachází?

Kontaktujte nás